Saringan Kesihatan Percuma

Sudah kah anda membuat saringan kesihatan tahunan tahun ini?

Ahli-ahli MediSavers diberikan setiap seorang voucher pemeriksaan kesihatan setiap tahun, tak perlu bayar, terus je tunjuk di mana-mana cawangan Pathlab di seluruh negara, terus je guna.

Walaupun kami sediakan faedah penghospitalan dan pembedahan (medical card) yg terbaik kpd ahli2 kami, tapi kami nak mereka menggunakannya jika perlu sahaja, maknanya mereka sudah sedaya upaya menjaga kesihatan tapi sakit jugak, jadi gunalah sebaiknya.

Untuk perlindungan pula, ahli2 kami dapat perlindungan perubatan yg terbaik dgn harga yang sangat berpatutan, jauhhhhhhh bezanya jika nak dibandingkan dengan medical card di luar sana.

Polisi seumur hidup, dijamin pembaharuan, tidak boleh diubahsuai, tiada PWC, worldwide GL, perlindungan kecemasan di luar negara USD1 juta termasuk penghantaran balik jenazah, jumlah hari duduk wad dan ICU tiada had, tiada had tahunan, tiada had seumur hidup, dll.

MediSavers berusaha menjaga kesihatan untuk ahli2. Tapi jika ahli2 sakit jugak, ahli2 dpt perlindungan penghospitalan yg terbaik.

Mencegah lebih baik daripada merawat. Kami menyediakan baucar 52-ujian saringan darah dengan 5 penanda kanser (wanita) dan 4 penanda kanser (lelaki) setiap tahun. Anda boleh menebus baucar ini di mana-mana cawangan Pathlab di seluruh Malaysia!

Lebih 9,000 pelanggan yang berpuas hati telah mendaftar untuk eKad Perubatan kami sepenuhnya dalam talian! eKad Perubatan MediSavers menawarkan RM967,500 bagi setiap penyakit dengan hanya RM119/bulan.

Inginkan Sebut Harga PERCUMA dan Daftar Online Sekarang ?
Hubungi (NIZAM) di talian 010-521 9698 atau Whatsapp